Skip to main content

Öröm és bánat

Az örömről és a bánatról szólt az elmúlt hétvége a Sugopartiaknak.

Szombaton nagy  volt az öröm amikor Bajnokunk sorsa megoldódott, hiszen egy minden tekintetben számára tökéletes család lett az örökbefogadója. Gyönyörű helyre, szerető családhoz költözött, akik gyakorlott vizslatartók. 7 hónapja vesztették el szeretett vizslájukat Plutit és most érezték úgy, hogy készen állnak egy új családtag érkezésére. Bajnok a kétlábú családtagok mellé négylábú testvéreket is kapott, akik ugyan „vendégségbe” járnak haza, de akkor nagyokat lehet velük játszani. Hírül is adtuk az örömhírt az összes testvérnek és családjuknak, mindenki boldog volt, hogy rendeződött a tesó élete.

Vasárnap este aztán szörnyű hír érkezett. Apródunk „emberapja” autóbalesetben meghalt. Előtte való délután még együtt sétáltunk vizsláinkkal, következő hétre is beszéltünk meg közös programot de ez a tragédia mindent felülírt.

Köszönöm, hogy szeretted, gondját viselted, hogy olyan sok mindenre tanítottad Apródot!

Gyászol Téged az egész Sugoparti nagy család, ahogy Te mondtad: Sugoparti-Puttonyosék, a „Kaszáló” csoport népes tábora, a Baja és Környéke vadászkutyások, a Sugó-parton sétáltatók és a fotós, aki gyönyörű képeken örökítette meg Apródot. Emlékeinkben mindig élni fogsz, amikor járjuk az erdőt, mezőt, a Sugó-partot kutyáinkkal.

ÉG VELED ATTILA!